Productie modernisering aanstaande!

Productie modernisering aanstaande!

Zoals in september jongstleden al aangekondigd, gaat Preferent KI haar productie moderniseren. Directe aanleiding hiervoor is dat het steeds moeilijker wordt om personeel te vinden die in de vroege ochtend uren wil werken. Ondanks het nachtelijke werk is het elke dag weer een hele kluif om alle bestellingen klaar te maken zodat de koeriers op tijd kunnen vertrekken. En als de koeriers dan op tijd vertrekken is het de vraag of ze overal het sperma op de gewenste tijd kunnen afleveren in verband met de toegenomen verkeersdrukte.

Om bovenstaande redenen gaat de productie van sperma verschuiven van de vroege ochtend naar overdag. Daardoor zal ook het bestellen en leveren van sperma op andere tijdstippen gaan plaats vinden.  

Uitgangspunt van de modernisering voor Preferent KI is en blijft om kwalitatief hoogwaardig sperma bij de klant te leveren en er voor te zorgen dat het sperma beschikbaar is als er geïnsemineerd moet worden. 

De belangrijkste  veranderingen die gaan plaats vinden, zijn:

  • Overdag produceren en verpakken van sperma.
  • Bestellen van sperma de dag vóór levering tot uiterlijk 10.30 uur.
  • Uitleveren van sperma in de ochtend, uiterlijk om 12.00 uur bij de klant. Er wordt dus ’s nachts geen sperma uitgeleverd.
  • De houdbaarheid van het sperma wordt verlengd van 3 naar 4 dagen.

Let op: deze veranderingen gaan plaats vinden na de jaarwisseling. Over de exacte datum worden de klanten zo spoedig mogelijk persoonlijk op de hoogte gebracht.