Met meer gemak bestellen via de app op de telefoon

Met meer gemak bestellen via de app op de telefoon

Al ruim 2 jaar biedt Preferent KI de mogelijkheid aan om sperma te bestellen via een aparte bestelmodule op de website. Van deze wijze van bestellen wordt weinig gebruik gemaakt. Mogelijk heeft dat te maken met het feit dat een computer nodig is om te bestellen.

Vanaf heden kan er ook met de smartphone gebruik gemaakt worden van de bestelmodule. Dit werkt als een “app” die eenmalig moet worden ingesteld. Hier vind u informatie over het instellen van de bestel “app”. 

Het instellen van de bestel “app” gaat net wat anders dan een “app”downloaden uit de Google Play Store of Apple ….
Hieronder zullen wij u uitleggen hoe u de Bestel “app” van Preferent KI heel makkelijk op uw smartphone kunt zetten:

Stap 1:
Ga op uw smartphone naar de website van Preferent KI (www.preferentki.com).
En zorg dat u uw bedrijfsnaam en wachtwoord bij de hand hebt. Deze hebt u van ons toegestuurd gekregen. Bent u uw bedrijfsnaam en wachtwoord kwijt, stuur ons dan een bericht naar info@preferentki.com. 

Stap 2:
Kies op de website voor het tabblad bestellen en klik vervolgens op bestelmodule. U logt dan in met uw bedrijfsnaam en wachtwoord. De telefoon vraagt dan om deze gegevens op te slaan en bevestig dit dan met ja/akkoord.

Stap 3:
Vervolgens zit u in de bestelmodule en vult u uw mail adres in. Op dit mail adres ontvangt u altijd de bevestiging van (wijzigingen van) bestellingen. Zodra u uw mail adres hebt ingevoerd, kunt u bij instellingen de huidige locatie op het start scherm zetten door deze mogelijkheid aan te klikken.

Stap 4:
Als uw vervolgens internet afsluit en naar het startscherm van uw telefoon gaat, kunt u met 1 klik direct naar de bestelmodule om uw bestelling te plaatsen. Bestellingen en/of wijzigingen van bestellingen worden altijd bevestigd op uw mail adres.

Mocht het niet lukken om de bestelmodule goed ingesteld te krijgen, laat het ons dan even weten.